Kultur | Onsdag 28 augusti 2019 | 9
 

Skriv ett inlägg på NODELL

Nodell är skapad i syfte att främja det fria ordet, samtal, ge utrymme till individer som vill bidra med åsikter, tankar, rapporteringar och samtida berättelser. Här berättar vi hur du blir involverad och publicerad.


Välkommna till Nodell, låt oss börja! 

Först av allt, vi är glada att du hittat hit och hoppas du får en bra och rik läsupplevelse.

Nodell är en plattform skapad i syfte att främja det fria ordet, samtal och ge utrymme till individer som vill bidra med åsikter, tankar, rapporteringar och samtida berättelser. 

Hemsidan, som bäst beskrivs som en hybrid av en medborgar/social-journalistiskt plattform och en virtuell tidning - är ett koncept som innebär att vem som helst har möjligheten att bidra med innehåll. 


För att skapa en miljö som på bästa sätt lyfter fram ett brett spektrum åsikter och en nyhetsrapportering vars utformning inte är att sprida falsk information och skapa onödig polarisering har vi ett kluster av oberoende redaktörer. Redaktionen jobbar på att kvalitetssäkra innehåll och försäkra sig om att materialet inte går emot våra riktlinjer eller bryter mot Svensk lag.


BLI PUBLICERAD

Nodell lyfts upp helt av frivilliga kontributörer som bidrar med rapporteringar och samtida berättelser, främst i textform. Vi är i ständigt behov av hungriga, samhällsintresserade personer som ser mening i att bidra med text och artiklar. Vi ställer inte krav på varken redaktionell bakgrund, att du ska ha skulpterats genom journalistiska institutioner, för att  ha legitimitet få ditt perspektiv publicerat - vi representerar inte traditionell journalism, vi arbetar för att lyfta fram röster som vill bli hörda
LÅTER DET INTRESSANT? 

Klicka på BÖRJA SKRIV, registrera att konto och utforska hemsidan redan idag. Kliar fingrarna, tryck på pennan och kontributera ett inlägg.

Tror du att du kan hjälpa på andra sätt än att bidra med texter? Dra iväg ett mail till info@nodell.se eller skicka meddelande till Redaktionens konto.


Mvh,

Redaktionen

Referenser:
  1. www.Nodell.se

Se till att din kommentar inte bryter mot våra regler.