Warning: Undefined array key "uid" in /customers/2/8/6/nodell.se/httpd.www/post.php on line 71
Kultur | Tisdag 21 januari 2020 | 4
 

Dave Rubin lanserar Locals - "let's kill Patreon"


I senaste avsnittet av Aron Flams podcast Dekonstruktiv Kritik möter Aron den amerikanske debattören och progamledaren Dave Rubin. I samtalet diskuteras bl.a Jordan Peterson senaste besök i Sverige som Rubin var med på, amerikansk inrikespolitik i helhet och syn på hur den ökade polariseringen påverkat ideologiska krafter i landet, samt det kommande presidentvalet. Även den kommentar som slängdes åt Jordans håll från Sveriges f.d utrikesminister Margot Wallström i samband med deras besök i Sverige diskuterades.

Mot slutet av samtalet efter att de gått igenom prenumerationstjänsten Patreons orättvisa behandling av youtubern SargonofAkkad så avslöjar Dave mer information om sitt nya projekt - Locals, en prenumerationsmodell tänkt att konkurrera mot Patreon.

Locals tillåter användare att kommunicera direkt till sina följare utan techjättarnas algoritmer i vägen. Kortfattat fungerar Locals så att innehållsskapare med ett relativt etablerat följarskap köper sig in på tjänsten som arbetar med att etablera en community de själva är med och definierar. 

"We want to basically kill Patreon, lets kill patreon as a first start for all of this" 

säger Dave och pratar om nödvändigheten om en plattform byggd botten-upp användare-först på internet.

Rubin beskriver att en stor del av problemet idag är att allting på internet är gratis, förutom priset som du alltid betalar vilket oftast är din data, beteende och själ. 

Mer information att läsa på engelska på thefederalist.com


Hetast

Tillräckligt många artiklar matchade inte filtret

Senast
 
Warning: Undefined array key 94 in /customers/2/8/6/nodell.se/httpd.www/post.php on line 711 Warning: Undefined array key 84 in /customers/2/8/6/nodell.se/httpd.www/post.php on line 711 Warning: Undefined array key 57 in /customers/2/8/6/nodell.se/httpd.www/post.php on line 711
Relaterade artiklar

Det finns inga kommentarer om Dave Rubin lanserar Locals - "let's kill Patreon" än.
Bli den första att kommentera!

Se till att din kommentar inte bryter mot våra regler.