Warning: Undefined array key "uid" in /customers/2/8/6/nodell.se/httpd.www/post.php on line 71
Kultur | Måndag 6 januari 2020 | 7
 

Svenskarnas porrvanor 2019

När det kommer till pornografi tillhör den svenska befolkningen till de största konsumenterna i världen. Den dominerande porrsajten Pornhub släpper sin årliga statistik som avslöjar Svenskens märkliga vanor.


Det är den tiden på året igen, den vi alla med spänning väntar på. Varje år i December sammanställer den dominerande porrsajten Pornhub sin årliga statistik på besökarnas konsumtionsmönster.

Pornhub är idag världens största porrsajt och kan med glädje meddela att året gav 42 miljarder besökare till hemsidan, ett snitt på 115 miljoner besök varje dag. Det är en imponerande ökning på 8.7 miljarder sen 2018. Antalet sökningar landade på 39 miljarder, en ökning med 8,7 miljarder från föregående år. Antalet videos ökade rejält med totalt 1,36 miljoner timmar (169 år) av innehåll.


Kollar vi denna tabell på minskad aktivitet under helgdagar, så ser vi att när det kommer till Svensken, så är valborgsmässoafton den helgdag där vi helst struntar surfa porr. Aktiviteten under valborg sjunkerr till 22% i jämförelse med midsommarafton där aktiviteten ligger på 9%.


Ibland är Svensken självgod, under årets gång var "Swedish" det ord som toppade listan av sökningar. Lana Rhoades blev den mest visade porrstjärnan i Sverige följt av Riley Reid och Nicole Aniston. När det kommer till kategorier står ANAL kvar som en stark spelare även i år.


Älskar Svensken schlager mer än porr? Under Eurovision Song Contest ser vi en minskning på 12% av besöken från Sverige. Sverige toppar listan av minskning i trafik under nyårsafton, hela 66% procent av trafiken försvinner under årets sista dag. 


Söndag är den dag då flest Svenskar besöker sajten och Fredag tvärtom. Svenskens dipp i trafik när det kommer till helgdagar är den största i världen.

Referenser:
  1. https://www.pornhub.com/insights/2019-year-in-review
Hetast

Tillräckligt många artiklar matchade inte filtret

Senast
 

Se till att din kommentar inte bryter mot våra regler.